Banda de Música de Manacor
Anton GalmésSanta Cecilia

Per al concert de Santa Cecilia (22 de novembre a l'església de Crist Rei) la Banda estrenarà una composició d'Antoni Galmés Matamalas, clarinetista de la Banda des del 1984, director de l'Agrupació Sa Torre i molt vinculat al món de la música, sobretot tradicional. Es tracta de "El Sol", obra per a banda i cor, amb lletra també d'Antoni. Serà interpretada per la Banda conjuntament amb ls Coral Infantil de l'Escola de Música i Dansa de Manacor (dirigida per Carme Sánchez) i la Coral infantil de l'Escola de Música de Porto Cristo (dirigida per Ferran Montero).


Festival "Fem Banda" de Lleida

Al juliol la Banda anirà al Festival Internacional de Bandes de Música de Lleida, i participarà al Festival Internacional de Bandes Simfòniques amb aquestes tres obres:

   * Dolores Pedro - Antoni Sánchez Pedro
   * Fra Juníper Serra, creador de ciutats - Joan Martorell
   * La Llegenda de Sant Jordi - Tomàs Simon

Dolores Pedro
Fantasia per a banda d'Antoni Sánchez Pedro, dedicada a la seva mare. Fou estrenada l'1 de juliol de 2007 per la Sociedad Musical "La Primitiva" de Rafelbunyol.

Fra Juníper Serra, creador de ciutats
Obra del porrerenc Joan Martorell. Resumeix en cinc moviments, i a ritme de jota, la vida del franciscà petrer.

La Llegenda de Sant Jordi
Obra del tarragoní Tomàs Simón, és una suite descriptiva on es descriu al cavaller i màrtir, heroi d'una gran gesta cavalleresca, que la veu popular universal situa a les terres allunyades i llegendàries de la Capadòcia, però que la tradició catalana creu esdevinguda als voltants de la vila de Montblanc.


Setmana Santa

Pel concert de setmana santa i per les processons estam preparant noves marxes de processó:

   * Célèbre Adagio - Tomaso Albinoni
   * Gabriel's Oboe - Ennio Morricone
   * La Profecía - Fernando Belijar Gómez
   * Nuestro Padre Jesús - Emilio Cebrián
   * Osana in excelsis - Óscar Navarro
   * Schindler's List - John Williams

AlbinoniCélèbre Adagio
Adaptació per a banda de l'Adagio per a orquestra de corda i orgue en sol menor compost el 1945 pel musicòleg italià Remo Giazotto (Roma, 1910 – Pisa, 1998) a partir d'un fragment que contenia alguns elements d’una obra perduda de Tomaso Albinoni (1671 - 1751).

Gabriel's Oboe
Morricone Tema principal de la pel·lícula “The Mission” (1986), dirigida per Roland Joffé i protagonitzada per Robert De Niro, Jeremy Irons i Liam Neeson. La banda sonora va obtenir una nominació als premis Oscar i va guanyar el Globus d’Or.
Morricone (Roma, 1928) és va fer famós arrel de la seva col·laboració amb el director Sergio Leone, firmant les bandes sonores de pel·lícules com Per un pugno di dollari (1964), Il buono, il brutto, il cattivo (1966), C'era una volta il West (1968) o Once Upon a Time in America (1984).

La Profecía
Obra del 2014 de Fernando Belijar Gómez. Isaïes profetitzà que una jove donaria llum al Messies. També altres profetes com Jeremies o Joan el Baptista profetitzen aquesta vinguda. Jesús també va profetitzar sobre ell mateix: va predir la seva pròpia passió i mort. En conseqüència, l'obra comença amb cert aires de misteri i ambient fúnebre, presagiant el que després esdevindria. Els sacerdots jueus estaven nerviosos per aquesta profecia, sobre tot Herodes, que cerca els profetes i intenta esbrinar el que hi pot haver de veritat en això. Està representat per un passatge marcial de percussió i notes greus d'acompanyament, portant la veu solista les trompetes, que anuncien i denuncien aquesta profecia i als seus profetes, per tornar després a la calma, perquè la profecia s'havia consumat: havia nascut el Salvador.
Fernando Belijar (Mula, Múrcia, 1955) és compositor aficionat, membre de la banda de música Agrupación Musical Muleña. Gran aficionat a la música confrare, té una altra marxa de processó, "Iesus". Per a la festa "La noche de los tambores", declarada d'interès turístic nacional, va compondre la breu fanfàrria de metalls i percussió "Llamada a tamborada", que es toca a l'inici de la rompida, tots els Dimarts Sant, a les 12 de la nit, donant inici a la Tamborada de Mula.

Emilio CebriánNuestro Padre Jesús
Marxa del 1935 dedicada a la imatge de "Nuestro Padre Jesús", popularment conegut com "El abuelo", que pertany a la Antigua, Insigne y Real Cofradía de Nuestro Padre Jesús Nazareno y María Santísima de los Dolores de Jaén.
Emilio Cebrián Ruiz (Toledo, 1900 - Llíria, 1943) és un dels grans compositors de pasdobles i marxes. Seus són Bailén i Manolo, que formen part del repertori de la Banda, i de la marxa Jesús Preso, que també ha estat interpretada per la Banda. El 2001 se l'anomenà Fill Adoptiu de la Ciutat de Jaen.

Oscar NavarroOsana in excelsis
Marxa finalista el 2009 del Concurso Nacional de Composición de Marchas de Procesión memorial "Font de Anta" de Sevilla, obra d'Oscar Navarro González. Navarro (Novelda, 1981) és es una de las figures emergents de l'actual panorama de la composició. Format com a clarinetista, realitzà estudis de composició i direcció d'orquestra amb Ferrer Ferran, i està especialitzat en la composició de música per a cine i televisió. El 2014 va ser nominat al Premi Goya de la Acadèmia de Cinema Espanyol amb la banda sonora de "La Mula".

WilliamsSchindler's List - John Williams
Tema de la pel·lícula “Schindler's List” (1993), dirigida per Steven Spielberg i interpretada, entre d'altres, per Liam Neeson i Ben Kingsley, i basada en el llibre Schindler's Ark de Thomas Keneally. La banda sonora, nominada als premis Oscar, és obra de John Williams (Nova York, 1932).
Williams és autor de les bandes sonores d'algunes de les pel·lícules més populars de la història del cinema, com Jaws (1975), Star Wars (1977), Close Encounters of the Third Kind (1977), Superman (1978), Raiders of the Lost Ark (1981), E.T. the Extra-Terrestrial (1982), Jurassic Park (1993), i les tres primeres entregues del cicle de Harry Potter.