Banda de Música de Manacor
 
27/09/2023
Concert amb la Banda de Felanitx i José Rafael Pascual Vilaplana
El pròxim 12 d'octubre les bandes de música de Felanitx i Manacor s'uneixen per oferir el primer concert de temporada de la Banda de Música de Manacor a l'Auditori. Serà un concert on actuaran baix la batuta de José Rafael Pascual Vilaplana, actualment considerat un dels millors directors a nivell nacional. Ha rebut un llarg llistat de premis i reconeixements i és el director titular de la Banda de Bilbao i cotitular de la Banda de Barcelona. A part de la seva trajectòria com a director també és un compositor de reconegut prestigi. El conjunt d'uns 95 músics interpretarà un repertori seleccionat pel director, i disfrutarem a més, de la col·laboració del quintet de metall Riu Dolç Brass Ensemble.
 
 
01/06/2023
Concert "A 3 Bandes" a l'Auditori
La Banda de Música de Manacor interpretà el proper 17 de juny les obres amb les quals participarà al certamen de València en el mes de juliol. En aquesta ocasió estarà acompanyada per la banda municipal de Palma SimfoVents i la banda de música de Mislata, València, que també ha participat a diferents certàmens.
 
 
17/03/2023
Ai Quaquín a l'Auditori
Ai Quaquín torna a Manacor! Del 23 al 27 de març podràs disfrutar a l'Auditori de Manacor de la versió renovada den Quaquín, amb l'essència de sempre però més musical que mai ja que s'han incorporat noves cançons escrites per Antoni Parera Fons. Acosta't a l'Auditori i gaudeix del clàssic manacorí "Ai Quaquín que has vengut de prim!" que presenten la Banda de Música de Manacor dirigida per Eduardo Bernabéu, el Cor de Cambra Ars Antiqua dirigit per Eulàlia Salbanyà i un grapat d'artistes manacorins dirigits per Joan Toni Sunyer. Recorda que no ets bon bon manacorí si no has vist mai en Quaquín!
 
 
01/12/2022
Brotons a l'Auditori
Salvador Brotons, compositor i director d'orquestra simfònica, dirigirà la Banda de Manacor al concert a l'Auditori d'aquest mes. En aquesta ocasió es comptarà també amb la col·laboració del Cor dels Blauets de Lluc.
 
 
16/11/2022
VII Setmana Cultural
Com ja va sent habitual, la Banda de Música de Manacor aprofita el tradicional Concert de Santa Cecília de Crist Rei per presentar els nous músics que s'han incorporat a la Banda darrerament. Enguany seran Carla Gil Marin (saxòfon), Neus Gil Gomila (flauta travessera), Ashley Johanna Suarez Salcedo (trombó), Maria Riera Riera (oboè), Petra Botellas Grimalt (saxòfon), Pilar Femenias García (Clarinet), Ariadna Navarro Grimalt (fagot), Martí Ferriol Calafell (fagot), Àngela del Castillo Domènech (contrabaix) i Maria Nicolau Bennàssar (trompeta). Al concert, que serà el proper diumenge 20 de novembre a les 20h a l'església de Crist Rei, a més de la Banda de Música de Manacor, dirigida per Eduardo Bernabéu, també intervendran la Banda Infantil dirigida per Miquel Santandreu i la Banda Jove del Conservatori Municipal de Música de Manacor sota la direcció d'Antònia Bassa.
 
 
03/10/2022
Jazz in Banda a l'Auditori
El trio de jazz format per Toni Cuenca, Agustí Aguiló i Toni Cuenca Jr. col·laboren amb la Banda de Música de Manacor per oferir la seva versió dels estàndards de Jazz més coneguts. Cuenca ha gravat amb Paco de Lucía i ha escrit obres simfòniques per a solistes com Maria del Mar Bonet, entre molts altres. També ha estat solista de l'Orquestra Simfònica de les Balears. El proper 12 d'octubre el seu trio compartirà escenari amb la Banda de Manacor en un concert que, a més, comptarà amb la presència de solistes i cantants convidats. Vos hi esperam amb molta música swing i jazz que de segur vos agradarà.
 
 

Anar a l'Arxiu