Banda de Música de Manacor
 
22/7/2017
Hem participat al Certamen!
Aquest any s'ha celebrat la 131 edició del Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València 2017 al Palau de la Música. El certamen compta amb quatre categories o seccions i la nostra banda entrava en la segona, que inclou sis bandes d'entre 51 i 80 músics. Seixanta-sis músics i el director, agafaven un vaixell dia 20 dematí carregats d'instruments i il·lusions. Dia 21 ben dematí els músics partien cap a Benaguasil, un poblet dels voltants de València, per fer l'últim assaig. A les 17 començava el certamen. A les 20h els nostres músics eren al Palau de la Música per passar el control de firmes i encalentir instruments. Sobre les 21:30h l'organització anunciava que sobre l'escenari hi havia l'Associació Banda de Música de Manacor i que interpretaria el pasdoble fora de concurs "A fer punyetes" d'Andreu Vidal que ens acompanyava, l'obra obligada "Taj Mahal" d'Hugo Chinesta i l'obra lliure "Rebroll" de Salvador Brotons que, curiosament, seria la primera vegada que seria tocada dins el Palau. Hi havia un grup de trenta-cinc seguidors manacorins i uns vint-i-cinc amics valencians que havien travessat mar i terra per donar suport als nostres músics. A les 00:30h, i després de l'actuació de la banda convidada alemanya Junge Bläserphilharmonie NRW, es va donar el veredicte. El primer premi va ser per a la Sociedad Musical "La Popular" de Pedralba (València) amb un total de 347'5 punts, el segon va ser per la Sociedad Musical "La Familiar" de Benissanó (València) amb 339 punts i el tercer va ser per l'Harmonie St. Caecilia Blerick (Holanda) amb 326 punts. Dia 22 es va aprofitar per fer una mica de turisme abans d'agafar el vaixell de tornada.
Tot i no haver obtingut un resultat favorable per part del jurat, la Banda se sent guanyadora. Hem estat la primera banda de les Illes en participar en la secció segona, la primera en interpretar un pasdoble mallorquí davant un auditori ple gent de diferents indrets i la primera banda del món que interpreta "Rebroll", de gran complexitat, dins el Palau de la Música de València.
Des de la Banda volem donar les gràcies a Musicasa Conservarori per fer el trasllat d'instruments, a Halcón Viajes, a l'Associació Cultural Sant Domingo per l'organització del viatge d'acompanyants, al Teatre Municipal per l'ajut en la preparació del certamen, i a la Unió Musical de Benaguasil per deixar-nos el seu auditori per assajar. També volem fer una menció especial al nostre director Eduardo Bernabéu per engrescar-nos en aquesta aventura, i sobretot al públic manacorí que tant ens recolza.
 
 
1/3/2017
La Banda al Certamen de Valencia!
La Banda de Manacor ha estat seleccionada per participar al Certamen Internacional de Bandes de Música "Ciutat de Valencia", en la 2a categoria (bandes de 51 a 80 músics). Serà el 21 de juliol, al Palau de la Música.
 
 
20/11/2016
Els nous del 2016
El passat diumenge 20, amb el tradicional concert que tanca les Festes de Crist Rei i la Setmana Cultural de la Banda de Manacor, se varen presentar els components de la Banda que han entrat aquest 2016: Yolanda Moreno, Joan Llinàs i Dulce Martín al clarinet, Carme Galmés al saxo, Margalida Cerdà i Oriol Murgui a la trompeta, Joan Vidal al fagot, Maria Jiménez a la tuba, i Bàrbara Miquel a la percussió. Benvinguts a tots!
 
 
25/6/2016
5 nous músics per a la Banda
5 músics han començat a la Banda:Margalida "Llucia" Cerdà (trompeta), Carme Galmés (saxo), Joan Llinas (clarinet), Bàrbara Miquel (percussió), i Joan Vidal (fagot).
 
 
27/12/2015
Estrena de la Banda Jove
La Banda de Manacor ja té Banda Jove. Formada per músics entre 12 i 18 anys, aquest diumenge ha fet la seva estrena al Centre de Cultura Sa Nostra de Palma, dirigida per Eduardo Bernabeu.
 
 
20/12/2015
Yolanda Moreno, nova clarinetista
La Banda té nova clarinetista: Yolanda Moreno s'ha afegit al grup. Per a molts d'anys!
Per contra, na Bàrbara Bibiloni ens deixa temporalment per motius de feina. Molta sort en aquesta aventura!
 
 

Anar a l'Arxiu